Over ons

Het adviesbureau

Kera Way Consulting begeleidt u op de weg naar succes.

Kera Way Consulting is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de praktische en resultaatgerichte begeleiding van leiders en organisaties op het gebied van groei en snelle verandering. We zijn ervan overtuigd dat succesvolle strategieën eenvoudig en praktisch moeten zijn, op elk niveau van de organisatie. Bovendien moeten ze door alle teams worden gedragen. Dit is de visie van Kera Way. 

We delen met u onze ervaring op het gebied van strategie en communicatie, competitieve merk- of bedrijfspositionering, innovatieprocessen en portfoliobeheer,… We brengen het veranderingsproces op gang door alle teams erbij te betrekken en we verbinden ons ertoe om concrete resultaten te behalen. We maken gebruik van allerlei vaardigheden en instrumenten om de groei- en transformatieprojecten van beginnende, kleine en grote bedrijven tot een goed einde te brengen.

Kera Way Consulting ontwikkelde een eenvoudige Strategische Roadmap in zeven stappen die u en uw organisatie begeleidt bij uw groei- en veranderingsproces. Wanneer u een beroep doet op Kera Way Consulting, krijgt u toegang tot 25 jaar bedrijfservaring in de FMCG, distributie, franchisenetwerken en B2B. We deden deze ervaring op bij gerenommeerde bedrijven zoals Unilever, Pepsico en bpost. De Team Readiness Scorecard is een online tool die een snelle en lichtgewicht evaluatie maakt van de bereidheid en maturiteit van uw organisatie. We maken gebruik van het Team Management Profile van Margerison-McCann om individuele en teamvaardigheden in kaart te brengen op het vlak van management en taakbeheer.

Wij geloven in het principe van “open netwerken”. We hebben flexibele en doeltreffende relaties met dienstverleners uit de marketing die snel kunnen worden geactiveerd en ondersteuning bieden wanneer een concrete behoefte wordt gedetecteerd: marktonderzoek, CRM, prijsanalyse, ontwerpen van logo’s en andere grafische projecten, design en online zetten van websites, sociale media, audiovisuele productie, enz.

Ontdek onze presentatie

Denkt u dat het model en de aanpak van Kera Way Consulting u kunnen helpen bij uw groei of transformatieprojecten? Download onze bedrijfspresentatie voor meer informatie. Aarzel niet om met ons contact op te nemen indien u geïnteresseerd bent.

Meer weten

Christian du Jardin

Christian du Jardin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de FMCG, distributie, franchisenetwerken en b2b, waar hij senior functies uitoefende binnen de afdelingen marketing, sales, communicatie en strategie. Hij deed deze ervaring op bij gerenommeerde bedrijven zoals Unilever, Pepsico and bpost. Bij bpost was hij verantwoordelijk voor groei bij de 20 000 grootste kmo’s van België.

 • Het is zijn passie om teams samen te brengen en te creëren die initiatieven voor groei en innovatie kunnen implementeren.
 • Het is zijn talent om mensen en ideeën met elkaar in contact te brengen zodat hun verbeelding wordt ontsloten en de verandering werkelijkheid kan worden.

Hij is gecertifieerd trainer in Team Management Profile (TMS DI – Margerison McCann).
Hij is Strategische Consultant, KMO Portefeuille gecertifieerd (DV.S215105) voor de activatie van subsidies van het Vlaamse gewest.

Opleiding

 • INSEAD – Management van virtuele en multiculturele teams (mei 2014)
 • Webcom2.0 – Opleiding sociale media en community management (april 2014)
 • TMS DI-certificaat voor Team Management Profile Margerison-McCann (oktober 2013)
 • Studeerde met grote onderscheiding af aan de Solvay Brussels School of Economics and Management (ULB – 1985)

Waarden

 • Integriteit, betrouwbaarheid, pragmatisme, vertrouwen in de individuele mogelijkheden, fundamenteel optimisme.
 • Christian is ervan overtuigd dat een verscheidenheid aan stijlen en vaardigheden binnen een team een fantastische kans op slagen biedt.

Projecten uitgevoerd door Kera Way Consulting

 • Implementatie en beheer van een communicatie- en managementplatform voor franchisenemers van een snel groeiende restaurantketen in België
 • Analyse van de activiteitenportfolio en identificatie van groeikansen voor een B2B
 • Diagnose en uitwerking van een ontwikkelingsplan voor het directiecomité van een grote KMO
 • Begeleiding en mentoring van een freelance IT’er voor een succesvolle positionering in de arbeidsmarkt
 • Project- en teammanagement voor vier studenten die deelnemen aan de Renault 4L Trophy 2015

Ervaring

 • Strategische en competitieve merk- of bedrijfspositionering, strategische roadmaps
 • Maturiteitsanalyse van een organisatie
 • Uitlijning van de teams voor groei- en transformatieprojecten
 • Dashboard voor merken, innovatieprocessen en portfolio beheer, sales funnel management
 • Programma voor klanttevredenheid en loyaliteit

Ontmoet Christian

Christian du Jardin
Managing Partner
Het Kera Way aapje